حضرت والا که گویی تمام سرنخها در سریال بانوی عمارت به نوعی به او برمیگردد، یک عضو بالای فراماسونری است که همه مشکلات شازده ارسلان از او نشئت میگیرد. احتمالا این سریال میخواهد با نشان ندادن چهره این فرد بیشتر به ماهیت این سازمانها که همان مخفی بودن است، اشاره کند. حضرات در سایه در واقع همان رهبران لژ فراماسونری هستند که هر از چند گاهی در این سریال سر و کلهشان پیدا میشود.
حضرت والا در سریال بانوی عمارت همان رهبر لژ فراماسونری است که در همه ابعاد سریال وارد شده و در هر اتفاقی دست دارد. خود ناصرالدین شاه در اواخر با این گروهها مخالفت کرده و آنها را ضد مصلحت حکومت میدانسته است.
مخاطبان زیادی در این داستان فکر میکنند حضرت والا در سریال بانوی عمارت احتمالا همان پسرعموی شازده ارسلان است. او به نظر میآید کینهای قدیمی از ارسلان دارد و رابطه خوبی با افسر ندارد. افسر که خواهر بزرگتر ارسلان است بهتر توانسته شخصیت پلید او را درک کند و همیشه برادر را از او دور میکرده و خودش نیز با او رابطه خوبی نداشته است.
عموی ارسلان از پدر او کینهای به دل دارد که حال پسر آن عمو میخواهد این انتقام را از پسرعمویش یا همان ارسلان بگیرد. روند داستان اینگونه نشان میدهد که احتمالا حضرت والا در بانوی عمارت خود پسرعموی ارسلان است. او برای رفتن پیش شریفی زن ارسلان را با خود میبرد، سیلی که در آن جلسه میخورد را بعدا به شریفی حواله میکند، تا به الان نگذاشته ارسلان به مقامی برسد و از او دیوانهای ساخته است.
تا چند قسمت آینده مشخص خواهد شد که بازیگر نقش حضرت والا در بانوی عمارت چه کسی بوده است. نظر شما چیست؟ به نظر شما حضرت والا در بانوی عمارت کیست؟ نظراتتان را برای ما زیر همین پست بنویسید.
تاریخچه فراماسونری
«فراماسون» تلفظ رایج فارسی اصطلاح Franc-macon در فرانسه است. در فرانسوی «فران ـ ماسون» تلفظ میشود. این اصطلاح دو واژه Franc به معنی وارسته و آزاد و macon به معنی بنا ترکیب شده و معنی آن میشود «بنای آزاد». این مکتب نخستین بار از فرانسه به ایران آمده است و برای روشنفکران ایران نماد انقلاب کبیر فرانسه شد.
فراموشخانه عنوان معادلی است که در ایران به فراماسونری داده میشود. جالب است بدانید نخستین ایرانی که عضو فراماسونری وابسته به انگلستان شد، میرزا عسکرخان ارومی افشار، سفیر فتحعلیشاه در دربار ناپلئون بناپارت بود.
اختصاصی برای کسانی که تولد در پیش دارند:
9 ایده برای چیدمان میز جشن تولد
دومین فراماسون ایرانی میرزا ابوالحسنخان ایلچی است که در زمان فتحعلی شاه وزیر خارجه ایران بود. او قبل از اینکه وزیر امور خارجه شود از طرف شاه به انگلیس رفت و همانجا توسط سرگور اوزلی فراماسون شد. بعدها سرگور بسیاری از شاهزادگان را در ایران فراماسون کرد. در بستن عهدنامه گلستان و ترکمان چای ایشان و سرگور اوزلی نقش داشتند و همین قرارداد اولین خیانت فراماسونها در ایران بود.
در دوره محمدرضا پهلوی برخلاف دوران رضاشاه با گسترش روابط سیاسی با غرب به خصوص انگلستان لژهای فراماسونری رونق زیادی در ایران گرفتند. این جمعها بعد از انقلاب اسلامی تعطیل شدند و اعضای آنها تحت تعقیب گرفتند.
این انجمن در ابتدا با اجازه ناصرالدین شاه تاسیس شد و با شرط اینکه مخالف مصالح شاه و مملکت نباشد ادامه یافت. ولی چندی بعد از برکناری میرزا آقاخان، ناصرالدین شاه ادامه فعالیتها آن را مطابق مصالح سلطنت نیافت و دستور به تعطیلی آن داد. در نهایت میرزا ملکم خان نیز دستگیر و به عراق تبعید شد.
جالب است که گفته میشود در ابتدا بسیاری از روشنفکران دوره قاجار، سازمان فراماسونری را به عنوان یک سازمان نوگرا، انقلابی و آزادیخواه میشناختند؛ که اهداف و آرمانهایی مانند مبارزه با استبداد و برپایی مردمسالاری و بیداری ملتها دارد.
بیشتر بخوانید:
خلاصه داستان سریال بانوی عمارت+زمان پخش
زمان پخش و تکرار سریال مینو + خلاصه داستان
روشنفکران فرامانسونری را یکی از تاثیرگذارترین مسائل برای انقلاب کبیر فرانسه میدیدند. به همین دلیل ان را سرمشقی برای خودشان قرار داده بودند.
جالب است بدانید که سید جمالالدین اسدآبادی، عضو 10 لژ فراماسونری در ایران و اروپا و مصر بوده است.
فراماسونری در دوران پهلوی
از چهرههای شاخص فراماسونری در دوره محمدرضا پهلوی، میتوان ارنست پرون را نام برد. پرون خدمتکاری بود که در مدرسه له روزه در زمان تحصیل محمدرضا به کار مشغول شد وی که دارای معلومات بسیار بالایی در ادبیات و فلسفه بود به سرعت مورد توجه ولیعهد ایران قرار گرفت و علارغم مخالفتهای رضاشاه با وی به ایران آمد.
البته فراماسونرها در یک حزب معین فقط نیستند؛ بلکه در تمام نهادهای فرهنگی و غیره حضور دارند و در احزاب رقیب فراماسونرها هستند. این گروهها به ظاهر با یکدیگر مخالفت میکنند. دروغ و تزویر، ریا و صحنهآرایی، استفاده از خرافات و جهل مردم، وسیله کار آنهاست.
فراماسونرها در واقع تمام تلاششان را میکنند که از تحقق استقلال فرهنگی و اقتصادی و سیاسی جلوگیری کنند و مانع آن شوند. آنها در این خصوص جریان و ضد جریان ایجاد میکنند تا باعث گیجی مخاطب شوند.
منبع: welayatnet
سریال بانوی عمارت بسیار ضعیف ساخته شده …کلا از سینما در ایران ناامیدم
سلام ادعای محض ارزشی ندارد.باید مثال بزنید. بنده اگر بگویم شما قاتل هستی کار آسانیست.اما ثابت کردنش مهماست
در سایه ها بکتاش و یارانش بودن که
اونا فراماسونر نیستن که😏😏😏
داستان بانوی عمارت به طور کلی، یک روایت ساخته ذهن نویسنده است که در یک بستر تاریخی روایت می شود. بنابراین انطباق کامل شاید وجود نداشته باشد.
اما این که این ماجرا و ساختار پنهان اداره امور حضرت والا به نوعی شباهت دارد با ماجرای فراماسونری، نظر تحریریه رازینه را به خود معطوف کرد.
فرامسونی در دوره قاجارنقش اول را ایفا میکردند .من هنوز سریال را ندیده ام ولی چون موضوعش در رابطه است حتما خواهم دید .باتشکر
بانوی عمارت یک ژانر عاشقاانه است .تهیه کننده و کارگردان و البته نویسنده برای اینکه سرمایه فیلم را ازمسئولان صدا و سیما به راحتی دریافت کنند نیم نگاهی هم به فراماسونری کرده اند چون باب میل طرفداران تئوری توطئه است
قطعا حضرت والاهمان جهانبخش پسرعموی شازده ارسلان؟همه مشکلات وبدبختی های عمارت شکنجهای وحشتناک شازده ارسلان میرزا منبع اصلی اش جهانبخش پسرعموشازده همان مردمخفی وسری قدرتمند کینه توز حضرتوالاست!!