کرم آبرسان و مرطوب‌کننده؛ کدام‌یک مناسب پوست شماست؟

کرم آبرسان و مرطوب‌کننده؛ کدام‌یک مناسب پوست شماست؟

انتخاب بین کرم آبرسان و مرطوب کننده همیشه یکی از رایج‌ترین چالش‌ها است. مخصوصا وقتی که هنوز بسیاری فرق بین این دو محصول بهداشتی را نمی‌دانند. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که بین خرید ضد آفتاب و آبرسان مردد مانده‌اند نگران نباشید! ما در این مطلب به شما می‌گوییم که کرم آبرسان و مرطوب‌کننده؛ کدام‌یک مناسب پوست شماست؟ و از تفاوت این دو محصول مراقبتی صحبت می‌کنیم:

ترکیبات کلیدی آبرسان‌ها و مرطوب‌کننده‌ها: کدام بهتر است؟

پیش از هر چیز باید به شما بگوییم که یکی از تفاوت‌های اصلی کرم‌های آبرسان و مرطوب کننده در ترکیبات تشکیل دهنده آنها خلاصه می‌شود. کرم‌های آبرسان حاوی هیالورونیک اسید، گلیسیرین و ترکیبات طبیعی مانند آلوئه ورا هستند و با تامین رطوبت پوست، باعث آبرسانی لایه‌های عمقی آن می‌شوند. در حقیقت پوست بعد از کرم‌های آبرسان نرم‌تر، پرقوام‌تر و حتی شاداب‌تر به نظر می‌رسد.

از طرف دیگر کرم‌های مرطوب کننده از ترکیباتی مانند روغن‌ها، کره‌های گیاهی و ترکیبات نرم‌کننده تشکیل شده‌اند و با ایجاد یک سد محافظ، از تبخیر آب و رطوبت طبیعی بدن جلوگیری می‌کنند. استفاده از کرم مرطوب کننده به عنوان بخشی از روتین روزانه، به جلوگیری از خشکی و ترک خوردگی پوست کمک کرده و آن را در طول روز نرم، سالم و درخشان نگه می‌دارد.

تا یادمان نرفته است بگوییم که بسیاری از مرطوب کننده‌ها حاوی مواد آبرسان نیز هستند، اما آبرسان‌ها فقط از ترکیباتی تشکیل شده‌اند که توانایی پوست در جذب رطوبت و مواد مغذی را افزایش داده و اثرات مرطوب کنندگی طولانی‌تری از خود باقی می‌گذارند.

آبرسان‌ها و مرطوب‌کننده‌ها؛ دو رویکرد متفاوت برای سلامت پوست

درست است که آبرسان‌ها و کرم‌های مرطوب کننده هر دو به لطافت و نرمی پوست کمک می‌کنند، اما هریک از این دو محصول برای برطرف کردن مشکلات خاصی از پوست طراحی شده‌اند.

کرم‌های مرطوب کننده با حفظ آب درون سلول‌های پوست و جلوگیری از تبخیر رطوبت، با خشکی پوست مقابله می‌کنند. بنابراین اگر پوست خشک و حساسی دارید و در اغلب مواقع سطح آن را با علائمی مانند ترک خوردگی و زبری مشاهده می‌کنید، کرم مرطوب کننده بهترین انتخاب برای شما خواهد بود.

اما اگر پوست شما به دلیل کاهش مصرف آب و یا قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی نامناسب دهیدراته شده و خاصیت کشسانی آن کاهش یافته است، می‌توانید برای بهبود این وضعیت به سراغ محصولات آبرسان بروید. کرم‌های آبرسان رطوبت مورد نیاز پوست را در طول روز تامین کرده و به آن ظاهری شاداب و حجیم می‌بخشد.

تفاوت در ترکیبات آبرسانن ها و مرطوب کننده ها

تفاوت در ترکیبات آبرسان‌ها و مرطوب‌کننده‌ها

همانطور که پیش از این گفتیم، در فرایند تولید کرم‌های آبرسان از ترکیبات غنی مانند گلیسیرین و هیالورونیک اسید استفاده می‌شود. بد نیست که بدانید هیالورونیک اسید خاصیت جذب کنندگی بسیار بالایی دارد و می‌تواند تا ۱۰۰۰ برابر وزن خود آب جذب کند! بدین ترتیب به کمک این ترکیبات، آب از هوا و محیط در پوست جذب شده و رطوبت پوست افزایش میابد.

اما کرم‌های مرطوب کننده بیشتر به کمک روغن‌های نرم کننده و مغذی فرموله شده و مانع از خروج آب و رطوبت از سطح پوست می‌شوند. کره شی باتر و کره کاکائو از جمله این روغن‌ها هستند که هرگونه شکاف در لایه اپیدرم را پر کرده و از این طریق راه‌های خروج رطوبت را مسدود می‌کنند.

در ادامه به معرفی دو نمونه از بهترین محصولات آبرسان و مرطوب کننده می‌پردازیم:

کرم ژل آبرسان ویتالیر مدل Hydravit

کرم ژل آبرسان ویتالیر بافت ژلی و فوق العاده سبکی دارد و با جذب در لایه‌های عمقی پوست، باعث مرطوب نگه داشتن طولانی مدت آن می‌شود. این محصول از هیالورونیک اسید، دکسپانتنول و مواد نرم کننده تشکیل شده است و با ایجاد اختلال در روند تولید رنگدانه‌ها، تاثیر چشمگیری در روشنی و شفافیت پوست می‌گذارد.

سایر مزایا

  • مناسب انواع پوست
  • دارای فرمولاسیون مغذی
  • مرطوب کننده و آبرسان
  • تامین آنی رطوبت پوست
  • ایجاد حس تازگی و سبکی در پوست
  • لطافت بخش و نرم کننده پوست
  • آرامش بخش و ضد التهابات

کرم مرطوب کننده و نرم کننده سی گل سری Hydra Beauty مدل Almond oil

روغن بادام یک آبرسان طبیعی است که تاثیر معجزه آسایی در نرمی و لطافت پوست می‌گذارد. برند سی گل با قرار دادن روغن بادام در ترکیبات اصلی این محصول به رفع کم آبی پوست کمک می‌کند. کرم نرم کننده سی گل ضمن نرم کردن طولانی مدت پوست، خشکی‌های مزمن آن را کاهش داده و پوست را به مدت طولانی شفاف و باطراوت نگه می‌دارد.

سایر مزایا

  • مناسب انواع پوست به ویژه پوست‌های خشک و کم آب
  • قابل استفاده برای دست و صورت
  • طراوت بخش، نرم کننده، مرطوب کننده
  • بهبود خشکی های مزمن پوست
  • نگهدارنده رطوبت
  • موثر در درمان ترکهای پوستی ناشی از خشکی زانو، آرنج و کف پا

انتخاب صحیح کرم آبرسان

چرا باید تفاوت این دو محصول را بدانید؟

کرم‌های آبرسان و مرطوب کننده از جمله پرطرفدارترین و پرفروش‌ترین محصولات بهداشتی موجود در بازار به حساب می‌آیند. با این حال عملکرد هر یک از این دو محصول متفاوت است و هر کدام از آنها برای برطرف کردن یک مشکل و نیاز منحصر به فرد طراحی شده‌اند.

به شما پیشنهاد می‌کنیم که پیش از خرید مرطوب کننده یا آبرسان، مقاله کرم آبرسان با مرطوب‌کننده چه فرقی دارد را به دقت مطالعه کرده و نسبت به تفاوت این دو محصول به خوبی آگاه شوید.

جمع بندی

کر‌م‌های آبرسان و مرطوب کننده هر دو برای سلامت طولانی مدت پوست ضروری هستند. با این حال این دو کرم در ترکیبات تشکیل دهنده، عملکرد و اثربخشی با یکدیگر تفاوت دارند. به همین دلیل بسیار مهم است که پیش از تهیه هر یک از این دو محصول و استفاده از آن در روتین روزانه، تفاوت میان آنها را بررسی و سپس نسبت به خرید محصول مناسب اقدام کرد.

سوالات متداول

از آنجا که سوالات متعددی در زمینه تفاوت بین کرم‌های مرطوب کننده و آبرسان وجود دارد، در ادامه به برخی از متداول‌ترین آنها اشاره می‌کنیم:

تفاوت کرم آبرسان و مرطوب کننده چیست؟

کرم‌های مرطوب کننده با حفظ آب درون سلول‌های پوست و جلوگیری از تبخیر رطوبت، با خشکی پوست مقابله می‌کنند. اما کرم‌های آبرسان با جذب رطوبت موجود در هوا و محیط، باعث مرطوب نگه داشتن طولانی مدت پوست می‌شود.

مواد تشکیل دهنده آبرسان پوست چیست؟

کرم‌های آبرسان حاوی هیالورونیک اسید، گلیسیرین و ترکیبات طبیعی مانند آلوئه ورا هستند و با تامین رطوبت پوست، باعث آبرسانی لایه‌های عمقی آن می‌شوند.

بهترین مرطوب کننده صورت چه برندی است؟

کرم مرطوب کننده و نرم کننده سی گل مدل روغن بادام یکی از بهترین مرطوب کننده‌های موجود در بازار به حساب می‌آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *