برای دستیابی به یک زندگی ایده آل در استرالیا این قدر دست دست نکنید. از بحثهای داغ این روزها، مهاجرت به کشورهای پیشرفته برای داشتن یک زندگی ایده آل از جمله استرالیا است. مسلم است که رویای اکثر افراد، زندگی در کشوری با رفاه اجتماعی بالا، اقتصاد در حال رشد و یا حتی تحصیل در دانشگاهها و مؤسسات عالی معتبر در سطح جهانی است. از این رو بدون اغراق میتوان گفت که استرالیا به عنوان اصلیترین مقاصد مهاجران شناخته شده است.
گفتنی است که استرالیا مانند هر کشوری قوانین و شرایط خاص خود را برای مهاجرت دارد. بنابراین متقاضیان بر اساس دارا بودن این شرایط باید اقدام به مهاجرت به این کشور کنند. اگر شما هم تصمیم به مهاجرت به استرالیا را دارید، توصیه میکنم این مبحث را از دست ندهید.
در ادامه قصد داریم شما را با شرایط و هزینه و انواع مهاجرت به استرالیا آشنا کنیم.
استرالیا به عنوان یکی از کشورهای مهاجرپذیر، راه های مختلفی را در زمینه های تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و… برای شما پیشنهاد میکند. بنابراین میتوان گفت که راه های مهاجرت به استرالیا تقریباً متنوع است که در این مبحث به آن میپردازیم.
راه های مهاجرت به استرالیا
ازمهم تر ین دلایل پذیرش نیروی مهاجر در استرالیا در سالهای اخیر، جذب نیروی متخصص در بازار کار و سرمایه است. کشور استرالیا همواره از دانشجویان با استعداد و افرادی که به نحوی به رشد اقتصادی این کشور کمک میکنند، استقبال کرده است.
حال در این قسمت شما را با چندین روش مرسوم مهاجرت به استرالیا آشنا میکنیم.
مهاجرت کاری به استرالیا
از جمله راه های مهاجرت به استرالیا، دریافت اقامت استرالیا از طریق ویزای کاری است. اداره مهاجرت استرالیا آمار مهاجرین استرالیا را از طریق تخصص و مهارت افزایش داده تا بتواند به نوعی به مشکل کمبود نیروهای ماهر در این کشور غلبه کند. بنابراین برای افرادی که به دنبال پیشرفت کاری هستند، میتواند یک فرصت طلایی محسوب شود.
توصیه میکنیم این فرصت را از دست ندهید و برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.
گفتنی است که دریافت ویزای اقامت استرالیا از روش ویزاهای کاری مهارتی منوط به امتیاز افراد است. این امتیازبندی بر اساس فاکتورهای متعددی از قبیل سن، سابقه کار، رشته شغلی، تحصیلات و تسلط بر زبان انگلیسی است.
مسلماً پروسه دریافت ویزای کاری یک سری هزینههایی را در بر میگیرد که مختصراً به آن میپردازیم.
هزینه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار
هزینه های مهاجرت به استرالیا از طریق کار به قرار زیر است:
- هزینه معادل سازی مدارک یا همان ارزیابی مدارک
- هزینه ترجمه مدارک
- هزینه تستهای پزشکی
- هزینه اسپانسر ایالتی
- هزینه های ویزا
- هزینه های وکیل مهاجرت
بعد از دریافت ویزا باید هزینه های مهاجرت به استرالیا را هم در نظر داشته باشید که به شرح زیر است:
- هزینه خرید بلیط برای مهاجرت به استرالیا
- هزینه اجاره مسکن برای زندگی برای سه ماه اول
- هزینه خرید وسایل زندگی
- هزینه خورد و خوراک
توجه داشته باشید چنانچه از بدو ورود به استرالیا نتوانستید کار تخصصی پیدا کنید، با داشتن یک کار کژ وال میتوانید هزینه های زندگی خود را تأمین کنید. پس جایی برای نگرانی نیست.
مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری
استرالیا یکی از گزینه های درست و مناسب برای سرمایه گذاری است. اقتصاد قوی، روابط گسترده و صنایع فعال از جمله عواملی هستند که این کشور را به مقاصد محبوب سرمایه گذاران تبدیل کردهاند. برای سرمایه گذاری در استرالیا میتوانید فرصتهای زیاد و مناسبی را در حوزه های مختلف مثل ثبت شرکت و کارآفرینی بیابید.
در این روش متقاضیان بایستی در 2 سال از 4 سال گذشته، گردش مالی در حدود 1.5 میلیارد تومانی به صورت سالانه داشته باشند. خوشبختانه در ویزای کسبوکار تسلط بر زبان انگلیسی الزامی نیست.
خوب. حال ببینیم برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری چه هزینههایی را باید مدنظر داشته باشیم.
هزینه های مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری به شرح زیر است:
1.هزینه ارزیابی املاک
2.هزینه حسابرسی اسناد مالی
3.هزینه تهیه طرح تجاری
4.هزینه ترجمه مدارک
5.هزینه های تستهای پزشکی
6.هزینه اسپانسر ایالتی
7. هزینه ویزا
8.هزینه وکیل مهاجرت به استرالیا
مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تلنت
یکی از روشهای جدید مهاجرت به استرالیا، ویزای تلنت استرالیا است. ویزای تلنت استرالیا و همان ویزای نخبگان استرالیا، یکی از ویزاهای بسیار جذاب است. این ویزای به آن دسته از متقاضیانی که با استعدادها و دستاوردهای برجسته خود در سطح بینالملل شناخته شدهاند، اختصاص دارد.
دولت استرالیا سعی دارد افراد با استعداد را از طریق ویزای تلنت استرالیا وارد کشور کند تا در رشد و پیشرفت کشور بتواند قدم بزرگ و موثری را بردارد. همان طور که از نام این ویزا مشخص است، هر کسی نمیتواند آن را اخذ کند. دریافت این ویزا شرایط خاص خود را دارد که در ادامه به آن میپردازیم.
یکی از شرایط ویزای تلنت این است که شما باید در یکی از چند زمینه که در ادامه به آن اشاره میکنیم، تحصیل یا کار کرده باشید:
1.تکنولوژی کشاورزی
2. هوانوردی و تولیدات پیشرفته
3.تکنولوژی فاینانس
4.تکنولوژی پزشکی و داروسازی
5.انرژی و تکنولوژی معادن
6.امنیت سایبری
7.اطلاعات کوانتوم، دیتا ساینس و آی تی
علاوه بر این باید واجد یک سری شرایط باشید که به شرح زیر است:
- داشتن رزومه تحصیلی مناسب
- نوشتن مقالههایی که قبلاً چاپ شده
- داشتن یک معرف در استرالیا که در زمینه و رشته شما کار کرده باشد و شما را تایید کند.
مسلماً گرفتن ویزای تلنت هم شامل یک سری هزینههاست که باید مدنظر داشته باشید.
این هزینهها شامل:
- هزینه ترجمه مدارک
- هزینه تستهای پزشکی و پلیس چک
- هزینه های ویزا
- هزینه وکیل مهاجرت به استرالیا
مهاجرت تحصیلی به استرالیا
استرالیا با داشتن دانشگاه برتر جهان و فضای آموزشی پژوهش محور جزء یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی شناخته شده است. اگر شم هم علاقهمند به تحصیل در استرالیا هستید، باید به فکر گرفتن ویزای تحصیلی استرالیا باشید.
با این ویزا، شما اجازه تحصیل در یک دوره تمام وقت در یک مرکز مورد تایید را دارید.
خوب. اگر از لحاظ هزینه هم در نظر بگیرید، مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی ارزان نیست. مثلاً برای یک دوره لیسانس 3 ساله باید شهریه ای حدوداً 25 تا 30 هزار دلار در سال بپردازید.
خوشبختانه بعد از مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تحصیلی، امکان داشتن کار پاره وقت به صورت 20 ساعت در هفته برای شما وجود دارد. بنابراین از این راه میتوانید تا حدی هزینه های خود را پوشش دهید.
به طور کلی برای مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل باید هزینه های زیر هم مد نظرتان باشد.
- هزینه تحصیل در استرالیا
- هزینه اپلیکیشن فی دانشگاه
- هزینه ترجمه مدارک
- هزینه تست پزشکی و پلیس چک
- هزینه های ویزای تحصیلی
- هزینه وکیل مهاجرت
و سخن آخر
در یک جمع بندی کلی باید خاطر نشان کنیم که با مهاجرت به یک کشور مرفه با اقتصاد در حال پیشرفت مثل استرالیا میتوانید رویاهای خود را محقق کنید. پس برای داشتن یک زندگی ایده آل فرصت را غنیمت بدانید.
چنانچه تصمیم خود را گرفتهاید، میتوانید روی کمک مشاورین و وکلای زبده موسسه مهاجرتی ویزاپیک حساب کنید. مجموعه ویزاپیک با سالها تجربه در امر مهاجرت به استرالیا و اخذ انواع ویزاها میتوانند شما را در این مورد یاری کنند
برای بهرهمندی از کمک کارشناسان و مشاورین مجموعه، میتوانید وارد سایت شده و فرم ارزیابی اولیه را تکمیل کنید.